Om os

Glæden starter i de hjemlige rammer

Hos Moderno.dk har vi mange års erfaring indenfor design, salg og produktion, vi udvikler og designer, moderne skandinavisk interiør. Alle Moderno møbler er designet til at skabe et trygt og stimulerende miljø, som tilpasser, vokser og forvandler sig i takt med barnets udvikling. Vi bruger vores viden til at skabe de bedste funktionelle, legende og bæredygtige produkter og til priser hvor alle kan være med.

Alle vore møbler er EU certificerede, og størstedelen af møblerne er testet og godkent af TUV, hermed er alle europæiske samt internationale sikkerhedskrav opfyldt.

Besøg vores Show-Room i Silkeborg eller Haslev

Silkeborg:

Bredhøjvej 5, på 1 sal i Bilernes hus

8600 Silkeborg

Mandag - Fredag: 07.30 - 17.30

Lørdag - Søndag: 11 - 17

Haslev:

Islandsgade 26

4690 Haslev

Mandag - Fredag: 08.00 - 19.00

Lørdag - Søndag: 10.00 - 17.00

MODERNO.DK ER E-MÆRKET

Levering:

Som noget nyt er vi også begyndt at levere møbler ud i weekenden, dette sker med egne biler, vi sikre dermed at vore kunder får deres møbler leveret i samme nye og fejlfrie tilstand som når møblerne forlader vort egen lager.

Vi leverer ud lørdag og søndag i tidsrummet 8.00 - 21.00

Vi tilbyder også at montere og opsætte sofaen inde i din stue, samt tager vi plast og karton indpakningen med os igen, normalpris 1.295,-  Tilbud lige nu kun 499,-   

Vi holder en høj kvalitet til rigtige priser. Sortimentet udvides hele tiden. Vi er meget interesseret i vore kunders mening om produktudvalget. Er der mangler, priser der ikke er konkurrencedygtige ser vi frem til at få en melding fra dig. Vi er altid friske på en god handel for begge parter.